Skjutdörrar från Pelly System

December 21, 2018 Händigt

Ni som har hängt med ett tag här på bloggen vet att jag gillar att fixa hemma. Mitt senaste projekt här hemma var att jag skulle byta garderob i sovrummet. Tanken var bara att jag skulle byta ut den gamla garderoben mot en ny, snygg, gärna med skjutdörrar.

Från början tänkte jag att det skulle bli ganska krångligt, jag har aldrig bytt en garderob förut, och definitivt inte jobbat något med skjutdörrar. Till min stora förvåning gick det riktigt bra. Att projektet sedan slutade med en totalrenovering av sovrummet är en annan historia, och den bjöd på en del utmaningar, naturligtvis.

Själva installationen av garderoben gick hur smidigt som helst. Jag fick lätt tag i en bra garderob på nätet, och dessutom hittade jag skjutdörrar som jag senare upptäckte kom från Pelly System. Det enda jag behövde tänka på var platsen där jag ville ha min nya garderob och hur jag skulle få plats med den. Att få plats med garderoben löste sig dock väldigt bra, eftersom att jag kunde måttanpassa skjutdörrarna så var det helt upp till mig hur stor garderob jag ville ha.

Så kom det då till installationen av skjutdörrarna, och tro mig, detta var mitt största stressmoment. Jag blev dock förvånad över hur smidigt det var att installera. Med skjutdörrarna levererades också en tydlig installationsguide. Därmed kunde jag enkelt följa med steg för steg och installationen gick som på räls.

Det var nog tack vare att det gick så lätt med installation av garderob och skjutdörrar som jag inte kände att jag kunde sluta. Som sagt fortsatte mitt projekt och resulterade i en totalrenovering av hela sovrummet, men det är en historia för ett annat blogginlägg.

Jag vill dock avsluta detta blogginlägg med att uppmana er om att inte vara rädda för att sätta igång med projekt hemma. I detta fall gav jag mig på garderober och skjutdörrar, något jag aldrig gjort förut. Ofta så målar man upp en bild av att projektet är svårare än det faktiskt är. Så var inte rädd för att sätta igång nya projekt i hemmet, det slutar oftast bättre än man tror!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *