Nu har jag äntligen bestämt mig för en klocka

January 28, 2015 Inköp

Då var vi här igen, kommer ni ihåg när jag för längesedan skrev att jag hade beslutsångest över vilken klocka jag skulle köpa? Nu har jag äntligen bestämt mig och dessutom köpt en ny klocka.

Jag valde att leta vidare och hamnade istället hos Mywatch, som säljer lite mer exklusiva klockor men även klockor i min prisklass *hosthost* Jag har dock bestämt mig för att hålla mig kvar vid märket Certina, som jag verkligen fastnade för. Jag beslutade mig för att köpa en svart Certina klocka och fastnade för denna:

Certina klocka

Det är en Certina DS 1 Gent med safirglas och läderarmband. Jag är verkligen helnöjd, den känns riktigt bra på armen och jag känner nu att mitt yttre har fallit på plats när klockan sitter där den sitter.

Så det var ett tips, köp Certina från Mywatch!

/BjörnBjörn

One comment

 1. Urban Lindberg says:

  Hej.
  Funderar själv på att köpa en klocka från Mywatch.
  Fungerade det bra tyckte du, var den äkta måste jag även fråga.
  Snygg var den i alla fall.

  Glädje,
  //Urban Lindberg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *