Begagnade bildelar till nya bilen

December 14, 2017 Allmänt
Begagnad Volvo

Mina intressen är många. Det är något som jag verkligen kan konstatera efter alla dessa år med ett fokus som nästan flyttas dit vinden vänder. Men jag är inte besviken eller uppgiven för det, utan tvärtom. Det är en ynnest att kunna förkovra sig i så många olika saker som jag gör. Om jag mot förmodan blir uttråkad så finns det alltid någonting annat att sätta klorna i. Nu i dagarna som gått så har mekandet fått tagit en framflyttad position i den imaginära intresserankingen som  existerar i min hjärna. Bilar och att meka har länge följt med mig och har en riktigt speciell plats i mitt hjärta. Jag tror det har med att vara en hemmafixare, kanske har det smittats av från farsgubben min att många av de problem som uppstår går att fixa själv.

Hur som haver, varför detta intresse har stigit de senaste dagarna är för att det har inskaffats en ny bil. Den nya bilen är inget annat än en begagnad Volvo! Jag har känt mig riktigt nöjd med inköpet, dels för att priset var väldigt överkomligt samt att jag verkligen tycker om utseendet på den. Det enda problemet med den var att det behövdes bytas bromsskivor både fram och bak. Detta eftersom de hade börjat blivit utslitna och inte tog så väldans bra. Nu i vintertider så är det extra viktigt att ha en säker och vinterredo bil när man är ute i trafiken.

För att lösa mitt problem så letade jag efter begagnade bildelar på nätet och lyckades, lite mot min förmodan faktiskt, att hitta fyra stycken bromsskivor som passade till min modell. Så efter ett par dagar kom paketet hem till mig och det var bara att sätta igång. Jag tog en lördag och bestämde mig för att bara få det hela överstökat så snabbt som möjligt. Speciellt då jag ville kunna använda min nya bil fullt ut och inte ha den ståendes i garaget. Installationen var smärtfri, det gick snabbare än förväntat och nu har jag en bil som är både säker och gör mig väldigt körglad. Om det skulle vara fler delar som behöver bytas ut i framtiden så vet jag att jag kan lita på att hitta begagnade bildelar på nätet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *