Bilinredning för arbetsbilar

September 12, 2017 Allmänt
System Edström bilinredning

Om du aldrig har jobbat inom en bransch som kräver arbetsbilar har du antagligen inte övervägt frågan om hur man inreder dem. Det har varit ökad förfrågan om bilinredning och tillvägagångssätt för småföretagare. Entreprenörskapen är just nu hög inom Sverige och speciellt inom byggbranchen finns det nu många småföretagare. När du som entreprenör överväger för- och nackdelar om att starta eget är ditt transportmedel antagligen inte din första tanke. Bokföring och företagssamarbete är de vanligaste frågorna vi får från entreprenörer innan uppstarten av sina företag. Hur du fraktar allting du behöver på plats kan ofta vara tredje eller fjärde från slutet på listan av saker att överväga.

Hur du presenterar dig som småföretagare är viktigt. Ofta blir småföretagare anlitade eftersom konsumenter vill stödja lokala företag istället för de stora jättarna. Det är då viktigt att du som entreprenör möter deras förväntningar både med ditt arbete och hur du presenterar dig till kunder.

Mina rekommendationer

Servicebilar köps inte med bilinredningen installerad, du köper då först bilen och inredningen efteråt. Om du inte har tidigare erfarenhet rekommenderar vi att du får hjälp med montering i din första bil. Om du är i Jönköping eller Göteborgsområdet rekommenderar vi Ropab. Vi har testat deras montering i Göteborg med positiva resultat. Om du känner dig bekväm med att montera själv kan du beställa t.ex. System Edström online och montera det själv efteråt.

Oavsett om du väljer att köpa bilindredning från Ropab eller från en annan återförsäljare har vi några rekommendationer.

  • Håll konstant dina och dina kunders behov i åtanke när du väljer bil och inredning. Du ska köpa system som passar för din användning.
  • Överväg inte bara pris utan även kvalitet. Det finns inget sämre än inredning som inte är stabil och tålig. Du vill inte på väg till din kund höra allting rasa ner.
  • Köp från pålitliga leverantörer. Det finns tyvärr många återförsäljare som inte har bra service eller support efter ditt köp.
  • Köp inredning som är lättanvänd, många bilinredningar ser bra ut och har rejält utrymme men är väldigt svåra att använda i praktiken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *