Köpt nytt skal till min Samsung Galaxy S7

June 19, 2017 Inköp

Att använda sig av mobilskal är både smart och ansvarsfullt, det spelar ingen roll om det är skal till en iPhone 7s eller skal till en Samsung Galaxy s7. Om du är en person som inte brukar tappa dina prylar och är allmänt försiktig med saker omkring dig så löper du ändå relativt stor risk för att din mobiltelefon går sönder. Det räcker faktiskt att någon annan är lite klumpig och tappar den eller att du går in i en kant med mobilen i din ficka. Detta gäller speciellt i dessa tider då de nya mobiltelefonerna, inte minst Samsung Galaxy s7 och iPhone 7s, är otroligt känsliga på flera olika sätt.

Valet av mobilskal

När du väljer mobilskal till din Samsung Galaxy s7 eller iPhone 7s så finns det några specifika saker du bör tänka på. Det är naturligtvis viktigt med utseende, men främst bör du titta på mobilskalets olika funktioner och dess kvalitet. Det är inte alltid så att det dyraste mobilskalet är bäst, men de billigaste varianterna brukar vara relativt dåliga. Försök därför att hitta någon i mellanklassen men som ändå har hög kvalitet på sina funktioner. Med funktioner menas främst skydd från fall och stötar, men också mot skydd mot vatten och kyla och andra funktioner som fack för kredit kort osv.

Utseende viktigt trots alls

Trots att det inte är det viktigaste så är ändå utseendet viktigt. Om du köper en riktigt modern och stilfull mobiltelefon som Samsung Galaxy s7 och iPhone 7s är då behöver ju också mobilskalet vara modernt och stilfullt. Det är ingen idé att köpa ett mobilskal om du inte vill använda det för att det är fult. Mobilskalet skyddar inte så bra hemma i byrålådan. Ta därför in alla dessa aspekter i ditt val av mobilskal. Hitta därför din favorit och låt

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *