Jägarbeviset som legitimation!

June 16, 2015 Allmänt

Jägarbevis

Måste bara berätta en snabbis om när jag åkte tåg i helgen. En äldre herre före mig i kön kunde inte hitta sitt körkort i plånboken när han skulle betala sitt ölinköp i bistron. Ni vet, åker man med SJ måste man ju alltid visa leg när man köper med kort, även om man är 80+ som mannen före mig säkert var… I alla fall, han hittade inte körkortet och letade medans kön bakom oss växte! Hon som jobbade i bistron blev lite stressad över detta men hon såg i allafall att han hade jägarbeviset med sig i plånboken. Hon sa då till honom att det gick bra att legitimera sig med jägarbeviset istället för körkortet!

Så där ser ni, åker ni tåg med SJ går det lika bra att legtimera sig med jägarbeviset istället för körkortet. Kanske något för Knistad Herrgård att använda i sin jägarexamen när de försöker sälja intensivkurser i jägarexamen? “Ta jägarbevis – lika giltigt ID som ett körkort”!

/BjörnBjörn

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *