Nya utmaningar

October 14, 2015 Allmänt

Ni som känner mig vet att jag länge varit mellan två jobb som det så fint heter. Men från och med 1 januari börjar jag arbeta på ett företag som heter Nefab. Nefab är ett företag som arbetar med förpackningslösningar till industrin. Ja, jag vet det kanske inte låter så roligt men tjänsten är väldigt inspirerade och det ska bli roligt med en ny utmaning. Förmodligen har de flesta som läser detta inte hört talas om Nefab tidigare men det är ett stort bolag som finns i hela världen och har mer än 2 400 anställda, omsättningen 2014 var hela 3 miljarder kronor så då förstår ni att det är ett stort etablerat bolag. Visionen för bolaget är att leverera kompletta förpackningslösningar som minskar kostnaderna samt minimerar påverkan på miljön. Kunderna finns i första hand inom telekom, industri, fordon, medicinteknik samt flygindustrin.

Som ni förstår komma detta innebära att jag inte är föräldraledig längre än 1:a januari utan då är det dags för de små liven att börja på dagis. Vilken omställning, men allt har sin tid antar jag. Ska bli riktigt roligt!

barn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *