Varför har inte alla kontorsskyltar?

March 26, 2015 Allmänt, Inköp

Användningen av kontorsskyltar kommer att förenkla arbetsdagen för många människor. Alla inblandade, de som arbetar på kontoret och de som besöker kontoret av andra anledningar, kommer att dra nytta av kontorsskyltar. Det finns i princip inga nackdelar med att använda sig av dem, så varför inte satsa?

Skyltar finns för att hjälpa oss. Deras primära uppgift är att leverera information till oss som läser och tittar på skylten. Denna information ska vara relevant i sammanhanget, annars uppstår elaka tankar om skyltarna. För många reklamskyltar om produkter helt irrelevanta för dig kommer givetvis att få dig att irritera dig på dem. De är helt onödiga i sammanhanget! Men skyltar på ett kontor som meddelar saker du undrar är verkligen nödvändigt och hjälpsamt.

ingenkontorsskylt

Tänk dig att du är ny på kontoret. Nyanställd och ny på platsen utan några riktigt nära bekanta ännu. Du sitter på ditt kontor och inser att du måste tala med en annan på kontoret. Men du har glömt var denne sitter, och du vill verkligen inte störa grannarna eftersom de stressar med sitt jobb just idag. Dessutom har du frågat dem så många frågor senaste veckan. Kontorsskyltar kan leda dig till rätt plats utan att du behöver fråga dig fram jämt och ständigt.

Tänk dig att du letar efter toaletten på ett stort kontor. Det finns ingen på plats för närvarande så de finns ingen möjlighet att fråga någon. Kontoret verkar oändligt och toaletterna frånvarande. Tänk om någon bara hade satt upp lite kontorsskyltar som hjälpmedel, där riktningen mot toaletten pekas ut med pilar, då hade man snabbare hittat rätt i sin nöd.

Det säger kanske sig självt att med kontorsskyltar blir många moment under arbetsdagen enklare, men ändå är det många som inte använder sig av dem. Det är dags att banka upp några kontorsskyltar, det är kontorsarbetarnas rättighet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *