Vinet kom i grevens tid till 30 årsfesten

October 16, 2014 Allmänt

För ungefär en månad sedan skrev jag om min 30 års fest som jag planerade. Det blev en väldig succé vill jag lova! Den inhyrda discoutrustningen levererade verkligen och jag tycker vi fick till en fest som vi kommer att minnas under en lång tid framöver. Dagen efter kändes det att man inte var 29 längre… 😉

Till festen bestämde jag mig för att köpa all alkohol på nätet, testa något nytt! Jag hörde talas om detta i somras, att det finns sajter där man kan köpa sprit och vin helt lagligt på nätet, istället för att handla på systemet. Så därför bestämde jag mig för att testa detta, då jag dels skulle köpa väldigt mycket på en gång och dels ville hålla det så billigt som möjligt. Dessvärre blev det inte helt lyckat. Jag handlade från sajten Drinko där de utlovar leverans inom 3-7 dagar. Jag beställde en vecka i förväg och trodde att det skulle vara lugnt, men fick sitta med andan i halsgropen. Trodde knappt det skulle bli någon alkohol på festen, men till slut levererades allting till utlämningen på ICA, men det var verkligen i elfte timmen! Nästa gång ska jag beställa flera månader i förväg.

Det stora problemet var bålen som skulle blandas med rödvinet jag hade beställt. Där blev det ordentligt tajt med tiden och jag fuskade faktiskt med ett par boxar från systemet bara för att säkra upp att det verkligen skulle finnas bål till alla. Vi var nog ändå överens om att bålen med drinkos vin var bättre än den gamla systemet bålen!

Lindemans vin från DrinkoUtöver strulet med leveransen så tycker jag Drinko är väldigt bra och dryckerna som levererades var av riktigt bra sort. Det är trevligt att kunna köpa lite dyrare viner än normalt, eftersom de kostar lite mindre än på systemet känner man att man kan kosta på sig en finare variant! Till exempel Lindeman’s Bin 45 i sex pack som kostade nästan 20 kr mindre per flaska! Det gick åt några såna om man säger så, så den rabatten var välkommen!

På tal om rabatter förresten så googlade jag lite om drinko innan jag köpte därifrån och hamnade på sidan Rabattkoda.se. Det var välkommet med tanke på att jag därifrån fick en rabattkod som gav mig ännu mer rabatt på köpet hos Drinko. Gillade verkligen den sidan, finns massor med rabattkoder till olika webshoper, så där kommer jag helt klart kolla innan mitt nästa köp. Helt perfekt!

Totalt kom jag undan mycket billigare än jag hade tänkt mig med all alkohol till festen, men lärdomen jag tar med mig är att beställa mycket tidigare nästa gång så jag slipper känslan av att stå utan vin dagen innan festen…

/BjörnBjörn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *