Planerar att göra en ny fotbollsresa

October 6, 2014 Allmänt

Om du tycker om fotboll måste du göra fotbollsresor. Om du aldrig provat på måste du i alla fall prova på det en gång. Jag har alltid älskat fotboll. Från tidiga år då jag spelade varje dag till äldre dagar då jag inte vill missa en match med mitt lag. För mig har det alltid handlat om den engelska högsta ligan Premier League och laget Arsenal. Det tog lång tid innan jag började med fotbollsresor och besökte deras arena i London. Delvis tyckte jag att det var för dyrt och delvis förstod jag aldrig att det var så fantastiskt som det faktiskt var.

Första matchen jag såg med Arsenal var mot Manchester United på bortaplan i Manchester. Arsenal förlorade med 8-2 vilket är den största förlusten av Arsenal på många, många år. Men trots detta nederlag var resan fantastiskt rolig. Jag fick spendera 2 nätter och 3 dagar tillsammans med kompisar och kolla på det roligaste vi tycker, gemensamt. Det finns några duktiga resebolag som sysslar med detta och jag rekommenderar framförallt fotbollsresor från BE Resor.

Det finns så många saker som är bra med fotbollsresor som man inte tänker på. Man tänker att man lägger ut några tusenlappar på en fotbollsmatch. Men riktigt så är det inte, inte alls faktiskt. För det första så reser de flesta inte själva på fotbollsresor (även om det absolut går att göra det också) utan de reser med antingen kompisar eller familjemedlemmar. Att åka med sin pappa eller sin son, med sina bästa vänner eller bjuda sin fotbollsgalna flickvän på en fotbollsresa är något mycket större än själva fotbollen. Fotbollsmatchen är resans höjdpunkt. Men man har ofta en hel dag att göra annat på i staden man är i. Åker ni och kollar på Arsenal betyder det en heldag i London, åker ni och kollar på Roma betyder det en heldag i Rom. Det finns annat än fotboll att göra där. engelska ligan håller dessutom på över december vilket betyder att ni kan passa på och julshoppa i London medan ni väntar på matchstart.

Fotbollsresor blir som en långhelgs semester med fotboll som topping. Ta möjligheten och testa på detta, det är inte många som ångrar sig. Jag har aldrig träffat någon.

/BjörnBjörn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *