Discofest för att fira mina 30 år

September 17, 2014 Allmänt

Nästan en månad sedan jag senaste skrev något här nu, har tyvärr glömt bort bloggen den senaste tiden. Men tänkte i alla fall skriva av mig lite nu inför den fest som jag planerar i helgen.

Det är nämligen så att undertecknad fyller 30 år i dagarna och givetvis ska detta firas med buller och bång! Jag har aldrig varit någon större festfixare men nu känner jag att 30 år är en ålder som behöver uppmärksammas och när några av mina kompisar har arrangerat fester utöver det vanliga vill jag ju gärna inte vara sämre. Därför blir det en stor fest nu på lördag!

Jag som född i början av 1980-talet fick ju inte uppleva discots glansdagar under varken 70 eller 80-talet men har alltid fascinerats lite av denna musik och feststil. Så därför blir det disco tema på lördagens fest i den lokal som jag har bokat! Ser mycket fram emot att se alla mina vänner låta fantasin flöda och komma i olika utklädnader med discotema. Jag räknar med utsvängda byxor, glittriga kjolar och en och annan afroperuk. Kommer bli en fantastisk kväll!

Jag har givetvis fixat med discokula, rökmaskin och discolampor, allt som här kvällen till. Men det som var allra viktigast var att fixa en riktigt bra dj utrustning så att vi får bra musik med helt rätt känsla. Känns inte så kul att dra igång Spotify på AUX-kabel, så jag har hyrt bra utrustning som en av mina kompisar kommer ansvara för. Han har kört lite dj gig tidigare och kommer sätta pricken över i:et på kvällen!

Ser väldigt mycket fram emot en riktigt bra discofest och att fira in mina 30 år riktigt ordentligt. Det bästa av allt kommer bli när Donna Summer körs i gång, The Queen of Disco måste givetvis vara med under kvällen. Laddar upp med detta Youtube-klipp så länge:

/BjörnBjörn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *