Rösta i EU-valet!

May 23, 2014 Allmänt

EU-flaggaJag håller med om att det är lite otydligt varför vi egentligen röstar i EU-valet, men nu är vi med i EU och då krävs det att vi alla tar vårt ansvar och röstar. Så om du fortfarande inte gjort det eller tvekar så kan jag bara säga, rösta!

Valdagen är egentligen på söndag men det har gått att förtidsrösta länge och jag gjorde det på vägen hem från jobbet i tisdags. Det var smidigt och snabbt, ingen kö och hon som tog emot rösten var väldigt trevlig.

Jag tror det går att förtidsrösta överallt i Sverige till och med söndag och på söndag kan ni rösta i er vallokal. Så vet ni med er att ni inte är hemma och kan rösta där det står på ert röstkort så se till att göra det någon annanstans innan söndag.

Ni kan hitta vallokaler på val.se.

Se till att rösta nu!

/BjörnBjörn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *