2007 ringde och ville ha sin blogg tillbaka

May 22, 2014 Allmänt

Då ska jag alltså äntligen börja blogga, bara så där 7 år efter att jag läste Alex Schulmans blogg på Aftonbladet och tyckte att det kändes som något för mig. Men när jag spelade fotboll beskrev min tränare mig som startsnabb som ett lysrör, så det är väl inte mer än rätt att det fick ta tid…

Nu är jag iaf här med en blogg som jag fick hjälp av en kompis i webb branschen att fixa. “Björn – I dubbel bemärkelse” är platsen där jag ska skriva av mig om allt möjligt, men främst om mina intressen musik och nöjen. Det är på den nivån jag är. Nöjd med namnet på sidan bjornbjorn.nu och nöjd med designen, det som kallas för tema. Hittade ett riktigt skönt som heter Flato, känns clean. Eller vad säger ni?

Förresten kan jag rekommendera det här med WordPress om du funderar på att börja blogga, smidigt att skriva i. Läs mer på wordpress.org om du funderar på att ta efter BjörnBjörn!

Så där, då var väl det första inlägget avklarat. Min kompis sa att det var det svåraste att skriva och det hade han nog rätt i. Finns på Instagram också, bjornbjorn även där!

/BjörnBjörn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *