Hemmagym

August 7, 2014 Allmänt

bjornbjorn

Över några glas vin bestämde jag och min sambo oss för att göra oss av med hemmabiorummet som vi använder allt för sällan och istället ändra det till ett hemmagym. Jag är övertygad om att vi kommer ha mycket mer nytta av rummet som ett gym, och längtar till att slippa åka bil till gymmet varje morgon.

Vad gäller själva utrustningen så är det inte bara viktigt att det funkar & känns bra utan att det även ser snyggt ut. Därför har jag bland annat kikat på ett hemmagym från Personality Gym. Om någon av er läsare har erfarenhet av detta märket så skulle jag uppskatta om ni kunde kommentera och berätta för mig om era erfarenheter.

Nu ska jag dock ta en till kopp kaffe och köra det första av mina sista gympass på gymmet nere i stan.

/BjörnBjörn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *