En kompis ska bygga hus

April 28, 2020 Allmänt

Hej på er, hoppas att allt är bra. Idag här på bloggen så tänkte jag skriva lite om ett nyfunnet intresse, att bygga hus. Att bygga hus har aldrig riktigt lockat mig tidigare, men den senaste tiden så har det ändrats totalt. Jag har en kompis som är i taget att bygga hus och vi har pratat en del om det, och jag har på så sätt fått vara med en del i processen. Det har gjort mig riktigt sugen på att själv också bygga hus framöver. Jag känner verkligen att det vore en bra och spännande utmaning, perfekt för mig framöver. Jag känner också att det faktum att jag har fått vara med så pass mycket i min kompis husbygge gör att jag är mer redo. Jag vet vilka val som han gjort som jag kanske inte hade gjort likadant, samt vad jag hade velat prioritera och inte. Jag tror (utan att veta) att det är bra att man har lite koll på sånt i förväg och att man på så sätt inte bygger något från tomma intet. Genom att ha koll på vissa fallgropar kan man nog få ett bättre slutresultat, precis som man vill ha det. Trots detta så tror jag inte att det kommer bli mitt livs lättaste uppgift att bygga hus, snarare tvärt om. Det kommer med största sannolikhet vara mycket utmaningar jag stöter på i bygget, men det känns som om det kan vara värt det. Nu är det som sagt inte bestämt att jag ska bygga hus, men det lutar mer och mer åt det hållet, mycket tack vare min kompis och hans bygge. Hans hus hr kommit ganska långt och det ska bli väldigt spännande at se det färdiga resultatet. Innan han är klar kommer jag nog inte börja heller, utan jag nöjer mig hittills med att stötta honom på vägen.1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *