Bygga utekök

May 29, 2017 Allmänt

Jag vet inte om det är en 40-årskris men jag har bestämt mig nu i sommar att bygga ett rejält utekök. Det har varit en dröm sedan jag såg Per Mobergs matlagningsprogram i TV och nu tänker jag ta tag i saken. Tänk vad underbart att kunna stå ute och laga mat när det är bra väder och dessutom kunna passa grillen samtidigt som man hackar grönsaker osv. Det kräver ju en del pill men jag tänkte göra det så enkelt som möjligt och tillexempel dra en snabbkoppling till vasken och sätta en stor dunk under kranen. Tänker även bygga arbetsbänken på hjul så att man kan flytta det enkelt och köra in i garaget när det inte är säsong osv. Tror det kan bli riktigt bra. Igår var jag ute och tittade på en muurikka, en sådan där stor stekhäll som drivs på gasol, är lite osäker på vilken storlek dock så det blev inget köp. Den största modellen känns kanske lite väl stor… samtidigt så är det ju perfekt när man har gäster. Vad tror ni?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *